Neem contact op en maak een afspraak

Mindful Run Dongen

Mindful Run

NU ook in DONGEN!

Mindful Run is (hard)lopen vanuit de Mindfulness gedachte waarbij veel aandacht besteed wordt aan ademhalingstechniek. Mindful Run vermindert stress en verhoogt het uithoudingsvermogen en je krijgt meer energie. Mindful Run is zowel toegankelijk voor de beginnende als de geoefende sporter omdat het bij Mindful Run niet gaat over hoe hard of hoe ver je wilt lopen.

Mindful Run Dongen start met regelmaat vijfweekse cursussen. In vijf weken leer je ontspannen hardlopen door vanuit je hart en niet vanuit je hoofd te gaan lopen. Dit gebeurt o.a. door het aanleren van nieuwe ademhalingstechnieken. Iedere cursus duurt 1,5 uur. Er wordt gestart vanuit de parkeerplaats bij Zwembad “De Vennen”.

Mindful Run Dongen vindt het belangrijk dat de cursus voor iedereen toegankelijk is. Dik of dun, sportief of minder actief. Iedereen kan meedoen omdat we niet uitgaan van doelstellingen. We gaan lekker vijf weken achter elkaar bewegen en als deelnemer krijg je heel veel handvatten. Iedereen bepaalt zelf wat hij of zij hiermee doen. Het moet vooral leuk en luchtig zijn.

Aanmelden kan op mindfulrundongen@gmail.com. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Ben Barendse, 06-24572408 of kijk op www.mindfulrun.nl

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Mindful Run

Mindful Run wordt aangeboden aan bedrijven b.v. als product voor duurzame inzetbaarheid.

Wat deelnemers over ons zeggen

Anouk van Heteren Mindful Run

Mindful run is even alle drukte van de dag achter je laten en één zijn met je lichaam, doen wat goed voelt, even tijd voor jezelf, ontspanning.

Anouk van Heteren

Mindful Run

Mindful run ontspannend, fijne ervaring, jezelf mogen zijn en top een instructeur!

Sofie Immers (23jr)

Mindful Run Dongen

Mindful Run -maar vooral Ben- heeft mij enerzijds geholpen bij het herstel na een operatie en anderzijds nog enthousiaster gemaakt om te gaan hardlopen met mijn (neus)ademhaling als basis en uitgangspunt.

Magrit Heesbeen

unknown-1751213_1280

Ben is een fijne enthousiaste trainer, die weet waar hij het over heeft! De trainingen zijn fijn opgebouwd en erg afwisselend. Je niveau van hardlopen maakt niks uit, iedereen kan meedoen.

Esther Verheijden

unknown-1751213_1280

Bewuster bezig zijn om meer en beter op jezelf te kunnen lopen en ik ben erg blij met de neusademhaling en pas het toe bij hardlopen, wandelen, fietsen, tuinieren en niks doen.

Rianne

Mindful run

In een heerlijk rustige sfeer vijf weken gewerkt aan de mogelijkheid om “runnen” ook als leuk en ontspannen te ervaren. Op een manier dat ik kan genieten van de omgeving, van mezelf en van het lopen. Alles onder begeleiding van een voortreffelijke trainer.

Jos Heesbeen