Neem contact op en maak een afspraak

Re-integratie 2e spoor

Bijna ieder bedrijf krijgt vroeg of laat te maken met langdurig ziekteverzuim van een medewerker waardoor de zieke medewerker moet gaan re-integreren buiten de eigen organisatie. Dit is vaak voor bedrijven een lastige en voor medewerkers een emotionele situatie.

Regie Op Loopbaan helpt bedrijven om deze medewerkers persoonlijk, laagdrempelig en resultaatgericht te begeleiden. Wij gaan uit van de mogelijkheden van de kandidaat, coachen de kandidaat in het nemen van zijn eigen verantwoordelijkheid zodat hij zijn eigen ROL pakt en wij reiken ze sollicitatievaardigheden aan. De kandidaat krijgt hierdoor vertrouwen. Wij zoeken samen met de kandidaat naar een nieuwe baan of andere vorm van re-integratie.

Regie Op Loopbaan rapporteert via de Werk Ster. Dit is één van de Resultaten Sterren, en biedt een “holistische” kijk op de cliënt. De punten van de Ster zijn alle kerngebieden die een rol spelen bij succesvol zijn in werk en leren. Met open discussies, sterkte/zwakte analyses en actieplannen slaan de cliënt en de begeleider gezamenlijk de Weg naar Verandering in. Het Stermodel zorgt daarbij voor nauwkeurig meetbare gegevens. Afhankelijk van de intensiteit van de begeleiding en de frequentie van het invullen van de Ster, zijn de resultaten snel inzichtelijk te maken.

Na ieder contact moment met uw medewerker wordt er verslag gedaan zodat u voortdurend op de hoogte wordt gehouden van de voortgang. Wij begeleiden uw medewerker tot aan de WIA aanvraag.

Regie Op Loopbaan Re-integratie 2e spoor - ziek naar werk