Regie Op Loopbaan: “Nu één jaar verder!”

Regie Op Loopbaan - loopbaancoach

Trots. Precies vandaag 1 jaar geleden had ik met Regie Op Loopbaan de 1e opdracht bij Achmea. Nu een jaar verder kijk ik terug op vele mooie opdrachten. Inmiddels bij Achmea meer dan 250 gesprekken gevoerd om medewerkers te helpen vervolgstappen te nemen in hun loopbaan. Meer dan 80% heeft ook echt stappen gemaakt. Voor Leeuwendaal mooie opdrachten bij de Rechtbank Den Bosch, RWS en Politie zoals het geven van sollicitatie- en profileringstrainingen en het begeleiden van kandidaten in loopbaan en mobiliteitstrajecten. Trots op de resultaten en dankbaar voor het vertrouwen van de verschillende partijen. Maar vooral zo gelukkig met het mooie werk wat ik mag doen. Voor mij liggen nieuwe kansen en uitdagingen. Ik grijp ze met beide handen aan.

 Regie Op Loopbaan

 

Ben Barendse loopbaancoachloopbaancoach