Neem contact op en maak een afspraak

Sollicitatie & social media

Regie Op Loopbaan biedt sollicitanten een begeleiding op maat maar altijd wel gericht op het nemen van eigen regie. Sollicitanten moeten dus hun eigen ROL pakken. Regie Op Loopbaan biedt naast individuele coaching ook groeps- sollicitatietrainingen en E-learning sollicitatietrainingen aan. Regie Op Loopbaan coacht en traint persoonlijk, laagdrempelig maar wel gericht op resultaat.

Regie Op Loopbaan - sollicitatietrainingen

Sollicitatietrainingen

Regie Op Loopbaan heeft een trainingsprogramma waarin sollicitanten geleerd worden om zich onderscheidend op de arbeidsmarkt te bewegen. Gericht op het nemen van eigen regie. Wij leren sollicitanten hoe ze zich verbinding maken met een vacature, hoe ze een onderscheidende brief en cv schrijven en hoe ze een sollicitatiegesprek aangaan. Onze trainingen zijn vooral heel praktisch. Wij appelleren op een actieve deelname van de kandidaten. Zij gaan oefenen met het geleerde in de praktijk. Zo ervaren kandidaten gelijk het effect van wat ze leren.

Vooral voor bedrijven met een intern mobiliteitscentrum zijn onze sollicitatietrainingen een grote meerwaarde. Regie Op Loopbaan traint bij u in het bedrijf maar heeft ook eigen trainingsmogelijkheden.

Sollicitatie Coaching

Regie Op Loopbaan vindt het belangrijk dat kandidaten ( = sollicitanten) een coaching traject op maat krijgen. Wij staan voor een persoonlijke en laagdrempelige benadering maar wel gericht op resultaat. Daarom leren wij jou als sollicitant om snel de regie te pakken in jouw sollicitatieproces. Als sollicitant ben je misschien niet verantwoordelijk dat je moet gaan solliciteren maar je bent wel verantwoordelijk hoe je hiermee omgaat. Regie Op Loopbaan reikt jou als sollicitant tools aan om je snel en onderscheidend op arbeidsmarkt te bewegen. Vooral onderscheidend omdat je beter en slimmer moet zijn dan jouw concurrent sollicitant. Hierdoor ga je het hele sollicitatieproces met vertrouwen in.

Regie Op Loopbaan sollicitatiecoaching - loopbaancoach

Social Media ( o.a. LinkedIn)

Regie Op Loopbaan geeft social media (LinkedIn) workshops. Hoe profileer je jezelf via social media? Hoe netwerk je? Wat is belangrijk in het aanmaken van een profiel? Hoe zoek je online naar vacatures?

Regie Op Loopbaan geeft ook individuele social media (LinkedIn) coaching. Indien gewenst bouwen wij jouw social media pagina.

Regie Op Loopbaan - sollicitatietraining LinkedIn profiel
Regie Op Loopbaan opvallen als sollicitant sollicitatiebrief cv

Sollicitatiebrief- en cv-coaching

Regie Op Loopbaan helpt je om een op maat gemaakte sollicitatiebrief te schrijven. Een brief die verbinding maakt met de vacature waarop je solliciteert. Dus niet standaard maar wel onderscheidend waardoor er minder kans bestaat dat je “onderaan” de stapel komt te liggen. Maar ook je cv moet op maat en onderscheidend zijn. Wij coachen jou met het maken van een grafisch en onderscheidend cv. Een cv waarmee je verbinding maakt met de vacature waarop je solliciteert.

Regie Op Loopbaan sollicitatiegesprek training

Sollicitatiegesprek coaching

Een sollicitatiegesprek is een vaak een spannende gebeurtenis. Dit is begrijpelijk. Regie Op Loopbaan helpt je om je zekerder te voelen in een sollicitatiegesprek. Wij doen dit doordat je een sollicitatiegesprek kan voorbereiden. De meeste sollicitatiegesprekken hebben een voorspelbare opzet waardoor je antwoorden op verwachte vragen kan voorbereiden. Regie Op Loopbaan helpt je met het voorbereiden en leert je hoe je verbinding moet leggen met de nieuwe werkgever. Een gesprekstraining vergroot je kans op een succesvol gesprek waardoor je dus een grotere kans maakt dat “Die baan voor jou is!”

Videoprofilering

Wil jij echt onderscheiden? Denk eens na over een cv pitch op video. Mensen zijn visueel ingesteld en kijken daarom sneller naar beeld dan naar tekst. Veel mensen vinden het echter eng om van zichzelf een beeld opname te maken. Wij helpen je om je te profileren via een video pitch gericht op de vacature waarop je solliciteert.

videoprofilering sollicitatie

Wat kandidaten over ons zeggen